Program za gestalt praktičara u organizacijama (GPO)

Inovativni spoj gestalt terapije i organizacijskog razvoja!

Sandra Čanić

29.01.2022.

Ovaj interaktivni, visoko iskustveni dvogodišnji program namijenjen je profesionalcima u području organizacijskog razvoja, stručnjacima za upravljanje ljudskim resursima, konzultantima, trenerima i menadžerima koji žele unaprijediti svoje vještine vezane uz provođenje različitih organizacijskih intervencija poput savjetovanja, coachinga, facilitiranja promjena i vođenja pojedinaca i timova.


Svrha programa je omogućiti polaznicima dobivanje teoretskog znanja, kao i smjernica i alata koji će ih podržati u razvoju vještina ključnih za razumijevanje organizacijske dinamike i za održivo upravljanje promjenama. Kroz ovaj program polaznici će imati priliku raditi na razvoju autentičnog konzultantskog ili menadžerskog stila temeljenog na načelima gestalt pristupa – cjelovitog humanističkog pristupa usmjerenog na klijenta.


Dovršen program predstavlja jedan od osnovnih preduvjeta za pokretanje procesa certifikacije za gestalt praktičara, prema standardima Europskog udruženja gestalt terapeuta (EAGT).

Više na linku u privitku.

Nalazite li se u situaciji u kojoj bi vam mogli pomoći?