Sandra ─îani─ç

Iza mene je gotovo dvadeset godina rada u podru─Źjima upravljanja ljudskim resursima, organizacijskog razvoja, savjetodavnog i psihoterapijskog rada i isto toliko godina kontinuiranog profesionalnog usavr┼íavanja.

Svoju karijeru sam, kao apsolventica studija psihologije na Filozofskom fakultetu sveu─Źili┼íta u Zagrebu, zapo─Źela sam u PLIVI d.d. 2001. u podru─Źjima upravljanja inovativnosti i razvoja menad┼żmenta. Diplomirala sam 2002. na temi inovacijske klime. 2004. godine upisujem ─Źetverogodi┼ínju edukaciju iz ge┼ítalt i integrativne psihoterapije (Institute fur Integrative Gestalttherapie Wurzburg ÔÇô IGW). 2005. odlazim iz Plive, vra─çam se u Dalmaciju te narednih 7 godina radim u CEMEX Hrvatska d.d. na poziciji voditeljice planiranja i razvoja kadrova. 2011. godine zavr┼íavam edukaciju iz sistemskog ge┼ítalt coachinga, a 2012. kompletiram edukaciju iz psihoterapije zavr┼ínim radom na temu primjene principa ge┼ítalt terapije u coachingu. 2013. zapo─Źinjem radom kao privatnik ÔÇô konzultant i psiholog. 2015. prihva─çam priliku za vodstvo odjela ljudskih potencijala u Radisson Blu Resort & Spa, Split na kojoj poziciji ostajem do sije─Źnja 2020., kada se ponovo vra─çam u ÔÇ×privatneÔÇť vode.

Dobitnica sam dru┼ítvenog priznanja ÔÇťMaruli─ç: Fiat PsychologiaÔÇŁ za osobiti doprinos u hrvatskoj primijenjenoj psihologiji u 2016. 2020. sam primljena u HUP-ovu Bazu poslovnih ┼żena Hrvatske. ─îlanica sam Hrvatske komore psihoterapeuta, Hrvatske psiholo┼íke komore te relevantnih hrvatskih i europskim strukovnim udru┼żenjima iz podru─Źja mentalnog zdravlja i organizacijskog razvoja (EAP, EAGT, ODNE DGIPH, HPD, DPS).

Rade─çi niz godina u velikim organizacijama, imala sam sjajnu priliku raditi s vrlo razli─Źitim ljudima u vrlo razli─Źitim okru┼żenjima, educirati se i putovati. Kroz ge┼ítalt psihoterapiju sam bolje upoznala sebe, a zatim i mnoge druge ljude, na jedan druga─Źiji, bogatiji, na─Źin. Danas kao privatnica, vlasnica obrta MOVIS za poslovno savjetovanje, edukaciju i psihoterapiju, sura─Ĺujem kako s pojedincima tako i s organizacijama i udrugama na podru─Źjima edukacije, coachinga, psihoterapije, programa podr┼íke zaposlenicima te op─çenito organizacijskog razvoja i ÔÇťwellbeing-aÔÇŁ.

Udana sam i majka dva sina. ┼Żivimo u Podstrani, pokraj Splita, mjestu u kojem se more spaja s brdom. Radim s ljudima iz razli─Źitih dijelova Hrvatske i svijeta.

Nalazite li se u situaciji u kojoj bi vam mogli pomo─çi?