Psihoterapija

Kao psihoterapeut, poma┼żem klijentima u rje┼íavanju razli─Źitih problema poput razrje┼íavanja unutarnjih i vanjskih konflikata, problema u odnosima, psihofizi─Źkih te┼íko─ça, simptoma i poreme─çaja (primjerice: anksioznost, fobije, depresivni simptomi, poreme─çaj prehrane) i brojnim drugim pote┼íko─çama iz domene mentalnog zdravlja i dobrobiti.

Psihoterapija

U svom radu kao ┼íkolovana psihoterapeutkinja, uz temeljno zvanje psihologinje, poma┼żem klijentima u radu i rje┼íavanju razli─Źitih problema poput kroni─Źnog nezadovoljstva, problema u odnosima, psihosomatskih te┼íko─ça i poreme─çaja, anksionznosti, depresivosti, poreme─çaja prehrane i brojnih drugih pote┼íko─ça iz domene mentalnog zdravlja i dobrobiti. 

Radim prema principima gestalt terapijskog pristupa, no u svom radu prema potrebi integriram i koristim i druge priznate psihoterapijske metode poput EMDR tehnike.

Iza mene je na tisu─çe sati psihoterapeutskog i savjetodavnog rada s preko stotinu klijenata. Nijedan klijent i nijedan problem nisu isti, no svi klijenti imaju temeljnu ┼żelju za postizanjem boljeg funkcioniranja i pronala┼żenjem vlastitih resursa u tom procesu.

Nekim klijentima je dovoljno nekoliko sati da bi razrije┼íili problem zbog kojeg su do┼íli (uobi─Źajen tempo susretanja je jednom tjedno). S drugim klijentima, rad traje nekoliko mjeseci, u nekim slu─Źajevima i godina, no pomaci na bolje su vidljivi tijekom samog procesa.

Uz stru─Źnu i kreativnu primjenu odgovaraju─çih znanja, metoda i tehnika te nude─çi povjerljivo okru┼żenje u kojem na siguran na─Źin mogu istra┼żivati i prora─Ĺivati svoja iskustva, sa svojim klijentima gradim odnos koji dovodi do razvoja i promjene u smjeru klijentove dobrobiti.

Kako bih osigurala svoju kontinuiranu dostupnost, uobi─Źajeno radim s manjim brojem stalnih klijenata, koji naj─Źe┼í─çe dolaze putem osobnih preporuka, no otvorena sam za pomo─ç svima koji procjenjuju da im mogu pomo─çi.

Radim s pojednincima i parovima, osobno i putem on-line platformi. Osim na hrvatskom jeziku, radim terapije na engleskom jeziku.

Cijene i termini:

Ponedjeljak – ─Źetvrtak 8:30 – 14.30h

Psihoterapija – odrasle osobe: Trajanje seanse 50 min, cijena 300 kn

Psihoterapija – odrasle osobe na engleskom jeziku: Trajanje seanse 50 min, cijena 350 kn

Partnersko savjetovanje – psihoterapija: Trajanje seanse 1h, cijena 400 kn

Nalazite li se u situaciji u kojoj bi vam mogli pomo─çi?