Organizacijski razvoj

Kao konzultant, u radu koristim suvremene i inovativne pristupe organizacijskim promjenama, temeljene na svjestski priznatom pristupu ge┼ítalt prakti─Źara u organizacijma i svom bogatom poslovnom i terapijskom iskustvu.

Organizacijski razvoj

Konzalting u podru─Źju organizacijskog razvoja

Prvi sam nositelj u Hrvatskoj me─Ĺunarodno priznatog cetifikata The European Certificate of the Gestalt Practitioner in Organisations koji na inovativan na─Źin spaja podru─Źja organizacijskog rada i ge┼ítalt terapijskog pristupa.

Umjesto naglaska na alatima ÔÇťza stvaranje promjeneÔÇť, vjerujem da su promjena i protok prirodni poredak stvari.

Zajedni─Źki sa svojim kijentima istra┼żujem najbolje na─Źine njihovog razvoja te zajedno u─Źimo iz iskustva promjene.

Rje┼íenja su stoga kreativna, individualizirana i usmjerena ka odr┼żivom razvoju.

Upravljanje ljudskim resursima

Upravljanje ljudskim resursima ozna─Źava niz sustava, procesa i politika koje imaju za cilj u─Źinkovito, efikasno i adekvatno odgovoriti na teku─çe i budu─çe potrebe za planiranjem, pra─çenjem, evaluacijom i motivacijom zaposlenih unutar organizacije.

Bilo da ste veliki sustav i trebate podr┼íku u odre─Ĺenom segmentu menad┼żmenta ljudskih resursa, poput odabira zaposlenika, ili ste mali sustav kojemu je potrebna podr┼íka vezano za definiranje ili poslagivanje samih procesa, na temelju svog bogatog iskustva iz ovog podru─Źja, dobivenog kroz rad u razli─Źitim bran┼íama, vam mogu pru┼żiti potrebnu podr┼íku.

Edukacije

U dogovoru i prema potrebi klijenata, pru┼żam usluge edukacija iz podru─Źja ljudskih resursa, organizacijskih promjena i mentalnog zdravlja op─çenito. Edukacije su skrojene isklju─Źivo po mjeri i prema potrebama korisnika. Neke od mogu─çih tema su upravljanje u─Źinkom zaposlenika, razvoj zaposlenika, upravljanje stresom, organizacijski ÔÇ×wellbeingÔÇť, asertivna komunikacijama, emocije u poslu i ostale srodne teme.

Nalazite li se u situaciji u kojoj bi vam mogli pomo─çi?