Coaching

Coaching kao metoda razvoja je prikladan za voditelje na svim razinama koji ┼żele ÔÇ×izo┼ítritiÔÇť svoju sposobnost pokretanja promjena u svojim timovima, odjelima i organizacijama.

Coaching

Razvijte svoje menad┼żerske vje┼ítine!

Coaching je podr┼íka menad┼żerima i profesionalcima u razvoju uspje┼ínog vodstva. U okru┼żenju u kojemu brzina promjena i nemogu─çnost dugoro─Źnog planiranja karijere postaju sve ve─çi izazov, moj zadatak kao coacha je ─Źesto pomo─çi klijentima u tranziciji.

Prema potrebi i prema ┼żeljama klijenata, u radu koristim provjerene psihodijagnosti─Źke instrumente, poput me─Ĺunarodni priznate Hogan procjene koju koristi 75% organizacija s liste Fortune 500.


Ciljevi coaching mogu biti razli─Źiti:

od rada na vje┼ítinama (rukovodne, pregovara─Źke, vje┼ítine utjecanja i druge),

rada na izvedbi (rje┼íavanje razli─Źitih postoje─çih rukovodnih i profesionalnih problema), podr┼íke u procesu razvoja za novu ulogu (priprema za novo radno mjesto, vo─Ĺenje visoko produktivnih timova i sl.)

do osobnog razvoja prema klijentovim interesima i zahtjevima (primjerice razvoj samopouzdanja, razvoj emocionalne inteligencije) ili podrške u postizanja većeg zadovoljstva svojom profesionalnom ulogom.

Nalazite li se u situaciji u kojoj bi vam mogli pomo─çi?