Program održive promjene i mentalne kondicije

Nov grupa započinje 5. ožujka 2022!

Sandra Čanić

29.01.2022.

O PROGRAMU:

Ako ste u dobroj fizičkoj formi, penjat ćete se strmim brežuljcima i planinama bez fizičkog stresa. Ako ste u dobroj mentalnoj kondiciji, imat ćete veći kapacitet nositi se sa životnim izazovima na funkcionalan način. Mentalna kondicija i naš pristup životnim problemima utječu na razinu našeg mentalnog stresa, na jasnoću i fokus pri rješavanju problema te na vrstu, intenzitet i trajanje emocija koje doživljavamo.

Prema jednom od vodećih i globalno prepoznatih koncepata Pozitivne inteligencije, temeljenom na radu Shirzad Chamine -a, bivšeg dugogodišnjeg direktora najveće svjetske coaching organizacije te autora bestsellera Pozitivna inteligencija, mentalna kondicija je mjera snage vaših pozitivnih mentalnih mišića (mudrost) u odnosu na negativne mišiće (saboteri). Ova mjera vaše mentalne kondicije naziva se Kvocijent pozitivne inteligencije ili PQ.

Podaci prikupljeni u istraživanjima u kojima je sudjelovalo preko 500.000 sudionika pokazali su da je PQ pouzdan prediktor doživljaja sreće, efikasnosti izvršenja zadataka te općenito pouzdan indikator toga u kojoj mjeri se nosite s različitim životnim izazovima u odnosu na svoj potencijal. Dobra mentalna kondicija doprinosi održivoj promjeni: boljoj izvedbi, povećanom osjećaju blagostanja i mira te funkcionalnijim međuljudskim odnosima.

Kroz šestotjedni interaktivni on-line trening pozitivne promjene i mentalne kondicije pod licencom kompanije Positive Intelligence (na engleskom jeziku), imate priliku educirati se i razvijati svoju mentalnu kondiciju kako biste unijeli pozitivne promjene u svoj život. Program je kombinacija video seansi i dnevnih vježbi vođenih od strane S. Chamine-a, tjednih sastanaka u malim grupama (3 do 5 sudionika) facilitiranih od strane ovlaštenog partnera programa te prema želji, komunikacijom s ljudima diljem svijeta koji sudjeluju u programu unutar zajedničkog virtualnog prostora.

Ovaj program je na svjetskoj razini prepoznat kao jedno od vodećih inovativnih rješenja iz područja mentalnog zdravlja osobito primjenjivih u poslovnom okruženju. Više o programu možete pogledati na: https://www.positiveintelligence.com/program/

Kontakt i informacije o novoj grupi i posebnim cijenama na: 098260726, sandra.canic@movis.hr

Nalazite li se u situaciji u kojoj bi vam mogli pomoći?